• Grootste Sandwich collectie op één website!
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Betaling

Betaalmethoden

Wanneer je een bestelling wilt doen in onze webshop, kun je betalen met Paypal.
 
Paypal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Helaas is het momenteel alleen mogelijk om te betalen met PayPal. Wij werken hard aan het opzetten van meer betaalopties, zodat het snel mogelijk is ook met IDEAL of credit card te betalen.
 

Betaling geslaagd?

Zodra we je betaling hebben ontvangen, ontvang je per mail een kopie van de orderbevestiging. 

Afhankelijk van je bezorgmethode ontvang je het pakketje binnen 2 tot 5 werkdagen op het door jou opgegeven bezorgadres.

 

Cadeaubon

Je kunt met je Sandwich cadeaubon terecht in één van onze Sandwich Shops. Helaas is het niet mogelijk om je cadeaubon te gebruiken in de webshop. We hopen dit in de toekomst wel mogelijk te maken.
 
 

Circle of Friends

Op dit moment kun je alleen nog punten sparen voor Sandwich waarde cheques met aankopen in één van onze Sandwich Shops. Hiermee kun je kortingen krijgen in één van onze Sandwich Shops. Helaas is het niet mogelijk om via de webshop punten te sparen voor de Circle of Friends. We hopen dit in de toekomst wel mogelijk te maken. 
 

Voucher

Indien je beschikt over een kortingscode, dan kun je deze verzilveren in de winkelmand. Klik op ‘Kortingscode toevoegen’, vul je code in en klik op ‘OK’. De korting wordt automatisch verrekend op het totaalbedrag.
Let op: dit geldt niet voor de Circle of Friends vouchers. De Circle of Friends vouchers kun je op dit moment alleen verzilveren in onze Sandwich Shops. Vind hier jouw dichtstbijzijnde Sandwich Shop.