• Grootste Sandwich collectie op één website!
  • Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Betaling

Betaalmethoden

 

Wanneer je een bestelling wilt doen in onze webshop, kun je betalen met iDEAL, creditcard (MasterCard en VISA) en Paypal.

 

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je Direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

 

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen Direct gebruik maken van iDEAL.

 

MasterCard

Betalen op internet met je MasterCard creditcard is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met je MasterCard creditcard.

 

Visa Card

Betalen op internet met je Visa Card is door Verified by Visa extra veilig. Internetaankopen worden gedaan met een extra wachtwoord die alleen jij weet.

 

Paypal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

 

Betaling geslaagd?

Zodra we je betaling hebben ontvangen, ontvang je per mail een kopie van de orderbevestiging. 

Afhankelijk van je bezorgmethode ontvang je het pakketje binnen 2 tot 5 werkdagen op het door jou opgegeven bezorgadres.

 

Cadeaubon

Je kunt met je Sandwich cadeaubon terecht in één van onze Sandwich Shops. Helaas is het niet mogelijk om je cadeaubon te gebruiken in de webshop. We hopen dit in de toekomst wel mogelijk te maken.
 
 

Circle of Friends

Op dit moment kun je alleen nog punten sparen voor Sandwich waarde cheques met aankopen in één van onze Sandwich Shops. Hiermee kun je kortingen krijgen in één van onze Sandwich Shops. Helaas is het niet mogelijk om via de webshop punten te sparen voor de Circle of Friends. We hopen dit in de toekomst wel mogelijk te maken. 
 

Voucher

Indien je beschikt over een kortingscode, dan kun je deze verzilveren in de winkelmand. Klik op ‘Kortingscode toevoegen’, vul je code in en klik op ‘OK’. De korting wordt automatisch verrekend op het totaalbedrag.
Let op: dit geldt niet voor de Circle of Friends vouchers. De Circle of Friends vouchers kun je op dit moment alleen verzilveren in onze Sandwich Shops. Vind hier jouw dichtstbijzijnde Sandwich Shop.