• Grootste Sandwich collectie op één website!
 • Gratis en gemakkelijk retourneren
 • Gratis verzending vanaf € 100,-

News

 • Met ruim zeventig winkels en meer dan tweeduizend verkooppunten is Sandwich niet meer weg te denken uit de
  modewereld én toch was een frisse wind volgens de succesvolle ontwerpster noodzakelijk. “Zowel de collectie als de campagne is frisser en vrolijker. Met dit nieuwe handschrift hopen we trouwe klanten te verrassen en een jonge doelgroep te verleiden om een nieuwe outfit in te slaan bij Sandwich. We willen verfrissen, maar absoluut niet vervreemden. We hebben voor elk wat wils en alles valt met elkaar te combineren. Van kleur, print, stof tot collectie: ‘Better Together’, luidt ons motto.”


  Mode voor echte vrouwen


  Niet alleen de collectie, maar ook de nieuwe campagne van Sandwich is nét even anders dan we van het kledingmerk gewend zijn. “Tijdens het ontwerpen heb ik echte vrouwen in mijn achterhoofd, onze kleding wordt gekocht door echte vrouwen, dus waarom geen echte vrouwen in de campagne? Geen superslanke modellen van begin twintig waarin je niets van jezelf herkent, maar een vrouw die naast je zou kunnen staan op het schoolplein. Een vrouw die je stiekem niet alleen zou willen zijn, maar ook kan zijn!”


  Vier het leven


  Een rol die in de ‘Better Together’-campagne is weggelegd voor de vriendinnen Marieke en Joosje. “We hebben bewust voor vriendinnen gekozen, omdat jezelf zijn, dingen delen en plezier maken belangrijke waarden zijn voor Sandwich. Marieke en Joosje hebben elkaar ontmoet bij de kinderopvang van hun kinderen en zijn sindsdien de beste vriendinnen. Het zijn twee spontane vrouwen die lekker in hun vel zitten, stralen én vooral heel veel lol hebben met elkaar. Het plezier spat van het scherm. Die levensvreugde is precies waar wij bij Sandwich voor staan!”